Laagste prijsgarantie
Onafhankelijk advies
Nederlandse support
Klanten waarderen ons met 8.4/10
Artikel met succes toegevoegd.

SketchUp Pro 2020, upgrade, minder dan 3 jaar verlopen

SketchUp Pro 2020, upgrade, minder dan 3 jaar verlopen

SketchUp Pro 2020, upgrade, minder dan 3 jaar verlopen
220,00 €
266,20 € incl. btw

Levertijd 1-2 werkdagen

Serienummer
Resetten
Reset
** Dit is een verplicht veld.
  • SUW-2020-r.2.mnt-1-x-late

Klanten geven ons een 8,4/10
Makkelijk en veilig bestellen

Is de onderhoud op je SketchUp meer dan 1 jaar verlopen, maar minder dan 3 jaar, koop dan deze...meer
Productinformatie "SketchUp Pro 2020, upgrade, minder dan 3 jaar verlopen"

Is de onderhoud op je SketchUp meer dan 1 jaar verlopen, maar minder dan 3 jaar, koop dan deze upgrade.
Hierin zit dan tevens een jaar onderhoud, zodat je de upgrades in die tijd gratis ontvangt.

SketchUp Pro 2020. Wat is er Nieuw?

SketchUp heeft in 2019 goed geluisterd naar de wensen van de gebruikers. Dat zien we terug in SketchUp Pro 2020.

Verbeterde Outliner
Een grote verandering in het organiseren van je model: Outliner. Het is niet langer nodig om Layers op Layers te creëren, en hierdoor verhogen de modelprestaties binnen SketchUp. Beheer en organiseer je model direct binnen Outliner. Met het gebruiksvriendelijke oog-icoon kun je snel wisselen tussen de belangrijkste onderdelen van het model, zoals de plattegronden van de hoofdverdieping en het meubilair.

Nieuwe grips op bounding boxes
Wanneer je een punt pakt dat in een object verborgen is (zoals een achterste hoek of middelpunt) en het gaat verplaatsen, zal het object automatisch transparant worden. Dit werkt zowel met de ‘Rotate’ als met de ‘Move’ tool. Dit zal je workflow veel efficiënter maken. Begin met het positioneren van objecten op moeilijk bereikbare plaatsen om te zien wat er gebeurt!

Betere controle over verborgen voorwerpen
Je zal in het dropdownmenu zien dat het verbergen van objecten en geometrie gescheiden is. Hoe verandert dit dan je workflow? In deze nieuwe opzet heb je de mogelijkheid om verborgen geometrie en verborgen objecten beter te beheren. Hierdoor heb je een nog eenvoudigere modelleerervaring. Stel dat je bijvoorbeeld verborgen randen in een landschap of een vlak oppervlak wilt bewerken, maar dat je toch objecten wilt kunnen verbergen die zich in de buurt bevinden (zoals bomen, struiken of een gebouw). Dat is vanaf nu in SketchUp 2020 mogelijk!

Updates aan het SketchUp woordenboek 
Sommige funcites hebben binnen SketchUp een andere naam gekregen. Het werkt nog steeds hetzelfde, maar het is wel even handig om te weten. Enkele voorbeelden: Objects zijn nu een verzamelnaam voor Groups, Components en Dynamic Components. Nu hoeven we niet meer hoeven te zeggen "Groups (schuine streep) Components" maar gewoon Objects. Ook worden lagen nu "Tags" genoemd. Hou er rekening mee dat enkel de benaming verandert; de werking blijft hetzelfde.

LayOut 2020: documentcontrole
Het gaat allemaal om het hebben van controle... documentcontrole om precies te zijn! De focus voor LayOut lag op het verbeteren van de interactie tussen SketchUp & LayOut om tijd en energie te besparen. Dit betekent dat er veel minder heen en weer geslingerd wordt naar SketchUp om scenes te updaten en ervoor te zorgen dat jouw tekening perfect tot zijn recht komt.

Meer kracht om modelaanzichten aan te passen
LayOut begrijpt nu veel meer over jouw SketchUp model en wat je hebt overschreven. Dit betekent dat je nu veilig een stijl of camerahoek direct in LayOut kunt veranderen zonder per ongeluk jouw wijzigingen te verliezen.

Verbeterde aanpassing van je tekeningen
Til jouw LayOut documenten naar een hoger niveau met verschillende modellen en weergaven. Als je één SketchUp model hebt dat in meerdere viewports wordt weergegeven, kun je nu één van die viewports opnieuw koppelen aan een ander SketchUp model. Voorheen moest je viewport verwijderen, een nieuw SKP-model invoegen en al jouw schaalinstellingen en viewport-afmetingen resetten.

Looptijd: permanent
Operatingsystem: Windows
Nieuw-Upgrade: Upgrade
Standalone-Netwerk: Stand alone
Levering: Toegangscode
Vakgebied: Algemeen, Bouwkunde, Visualisatie
Constrains: Niet beschikbaar
Modelleren: 3D Direct modelleren
Rendermogelijkheid: Nee
Assemblages: Nee
Verdere links naar "SketchUp Pro 2020, upgrade, minder dan 3 jaar verlopen"
Veelgestelde vragen SketchUp

home-back-sketchup

Veelgestelde vragen over Sketchup

Welke soorten SketchUp Pro-licenties zijn er?

SketchUp Pro is er als abonnement (subscription) en als kooplicentie (perpetual). Bij een subscription betaal je een jaarlijks bedrag voor het gebruik van je software. Bij een perpetual koop je een licentie, en heb je daarnaast nog maintenancekosten als je gebruik wilt maken van de laatste updates.

Daarnaast zijn er nog enkele varianten zoals een netwerk-, of studentenlicentie.

Wil je weten welke licentie het beste past bij jouw situatie? Neem dan contact met ons op.

Hoe activeer ik mijn SketchUp kooplicentie?

We hebben een blog geschreven voor het activeren van een kooplicentie. Je kunt verder lezen via de deze link

Hoe activeer ik mijn SketchUp abonnement?

We hebben een blog geschreven voor het activeren van een kooplicentie. Je kunt verder lezen via deze link

Hoe snel heb ik mijn SketchUp licentie?

Dat ligt eraan welk type licentie je kiest: de kooplicenties hebben we bijna altijd op voorraad, dus die kun je gebruiken kort nadat je je bestelling hebt afgerond. Wanneer je voor een abonnement kiest, dan ontvang je van Trimble je activatie per mail. Meestal gebeurt dat binnen 1 werkdag.

Krijg ik bij een kooplicentie ook nog updates?

Als je bij je kooplicentie ook maintenance afneemt, dan heb je tijdens de maintenance periode recht op de laatste versie.

Welke videokaart kan ik het beste gebruiken voor Sketchup?

SketchUp Pro leunt heel zwaar op de 3D techniek OpenGL. Je kunt dan ook het beste een videokaart kiezen die dit 100% ondersteunt. Zelf hebben we goede ervaringen met videokaarten die een nVidia chip bevatten, zoals de GeForce en Quadro series.
Wat bijna altijd fout gaat zijn videokaarten die op het moederboard gesoldeerd zitten (onboard, intergrated, ...). Zij delen vaak ook nog het systeemgeheugen en ondersteunen 3D OpenGL zeer slecht.

Verwar een Gamekaart niet met een 3D kaart. Games maken ook gebruik van OpenGL alleen gebruiken zij niet alle instructies van deze techniek. Ter vergelijking, ze gebruiken niet alle letters van het alfabet. De game-kaarten kennen het hele alfabet dikwijls dus ook niet. En dan zul je net zien dat je letters mist die SketchUp wel gebruikt.

Ondersteunt Sketchup Pro meerdere processoren?

Nee, SketchUp Pro kan maar met 1 processor tegelijk werken. Het heeft dus geen nut om te investeren in meerdere processoren.

De layout/ het menu van SketchUp ziet er wazig en uitvergroot uit. Wat kan ik hier aan doen?

Algemeen

De eerste stap is om na te gaan of je de laatste drivers voor de grafische kaart hebt geïnstalleerd. Deze drivers vind je op de website van de fabrikant van je grafische kaart.

Geïntegreerde grafische kaart
Met name de geïntegreerde grafische kaarten (Intel) willen nog wel eens voor problemen zorgen. Wat dan vaak helpt is [menu] Window->Preferences->OpenGL : uncheck 'Use Fast Feedback'

Dedicated grafische kaart
Als je een 'dedicated' grafische kaart hebt, dan wordt die vaak om de batterij te sparen uitgeschakeld als er geen stroom op staat. In dat geval moet je ervoor zorgen dat SketchUp die 'strong video card ' gebruikt in de instellingen van die kaart (rechtermuisknop op het bureaublad en dan kiezen voor Nvidia of AMD instellingen)

Schalen tot 150%
Tot slot ondersteunt SketchUp het schalen van het beeldscherm tot 150%, daarboven wil het nog wel eens falen.

Kan ik SketchUp Pro bestanden gebruiken in SketchUp Make?

Nee, dat gaat niet zo maar. SketchUp Make is voor niet commerciele doeleinden. Wil je alleen SketchUp modellen bekijken, gebruik dan de SketchUp Viewer. https://www.sketchup.com/products/sketchup-viewer/downloads

Advies bij aankoop
BUNDEL
BricsCAD Pro V20 kooplicentie BricsCAD Pro V20 kooplicentie
vanaf 800,00 € 825,00 €
BUNDEL
BricsCAD Classic V20 kooplicentie BricsCAD Classic V20 kooplicentie
vanaf 600,00 € 625,00 €
Revit LT 2021, 1 jaar Revit LT 2021, 1 jaar
vanaf 540,00 €
AutoCAD LT 2021, 3 jaar AutoCAD LT 2021, 3 jaar
vanaf 1.135,00 €
Laatst bekeken