Veilig en eenvoudig bestellen
Professionele ondersteuning
BricsCAD partner
Artikel met succes toegevoegd.

SketchUp Pro 2020 netwerk, upgrade, minder dan 1 jaar verlopen

SketchUp Pro 2020 netwerk, upgrade, minder dan 1 jaar verlopen

SketchUp Pro 2020 netwerk, upgrade, minder dan 1 jaar verlopen

549,00 €

Prijzen excl. btw excl. orderkosten

Geen orderkosten

Levertijd 1-2 werkdagen

  • SUW-2020-N-r.2.mnt-1-late

Klanten geven ons een 8,4/10
Makkelijk en veilig bestellen

Is de onderhoud op je SketchUp netwerkversie verlopen, maar niet langer dan 1 jaar, koop dan...meer
Productinformatie "SketchUp Pro 2020 netwerk, upgrade, minder dan 1 jaar verlopen"

Is de onderhoud op je SketchUp netwerkversie verlopen, maar niet langer dan 1 jaar, koop dan deze upgrade.
Hierin zit dan tevens een jaar onderhoud, zodat je de upgrades in die tijd gratis ontvangt.

Ga nu aan de slag met SketchUp pro 2020

Wil je binnen korte tijd mooie visualisaties maken van bijvoorbeeld een gebouw, interieur of een tuin? Gebruik dan SketchUp Pro. SketchUp Pro is meer dan zomaar een tekentool om mee te schetsen.

Met SketchUp  Pro kun je heel nauwkeurige spectaculaire modellen, doorsnedes en animaties maken. Je kunt SketchUp gebruiken vanaf het eerst ontwerpidee tot het einde van het ontwerpproces. Ontwerpen, detailleren of documenteren. SketchUp is te gebruiken op zowel MAC als Windows.

SketchUp Pro 2020. Wat is er Nieuw?

SketchUp heeft in 2019 goed geluisterd naar de wensen van de gebruikers. Dat zien we terug in SketchUp Pro 2020.

Verbeterde Outliner
Een grote verandering in het organiseren van je model: Outliner. Het is niet langer nodig om Layers op Layers te creëren, en hierdoor verhogen de modelprestaties binnen SketchUp. Beheer en organiseer je model direct binnen Outliner. Met het gebruiksvriendelijke oog-icoon kun je snel wisselen tussen de belangrijkste onderdelen van het model, zoals de plattegronden van de hoofdverdieping en het meubilair.

Nieuwe grips op bounding boxes
Wanneer je een punt pakt dat in een object verborgen is (zoals een achterste hoek of middelpunt) en het gaat verplaatsen, zal het object automatisch transparant worden. Dit werkt zowel met de ‘Rotate’ als met de ‘Move’ tool. Dit zal je workflow veel efficiënter maken. Begin met het positioneren van objecten op moeilijk bereikbare plaatsen om te zien wat er gebeurt!

Betere controle over verborgen voorwerpen
Je zal in het dropdownmenu zien dat het verbergen van objecten en geometrie gescheiden is. Hoe verandert dit dan je workflow? In deze nieuwe opzet heb je de mogelijkheid om verborgen geometrie en verborgen objecten beter te beheren. Hierdoor heb je een nog eenvoudigere modelleerervaring. Stel dat je bijvoorbeeld verborgen randen in een landschap of een vlak oppervlak wilt bewerken, maar dat je toch objecten wilt kunnen verbergen die zich in de buurt bevinden (zoals bomen, struiken of een gebouw). Dat is vanaf nu in SketchUp 2020 mogelijk!

Updates aan het SketchUp woordenboek 
Sommige funcites hebben binnen SketchUp een andere naam gekregen. Het werkt nog steeds hetzelfde, maar het is wel even handig om te weten. Enkele voorbeelden: Objects zijn nu een verzamelnaam voor Groups, Components en Dynamic Components. Nu hoeven we niet meer hoeven te zeggen "Groups (schuine streep) Components" maar gewoon Objects. Ook worden lagen nu "Tags" genoemd. Hou er rekening mee dat enkel de benaming verandert; de werking blijft hetzelfde.

LayOut 2020: documentcontrole
Het gaat allemaal om het hebben van controle... documentcontrole om precies te zijn! De focus voor LayOut lag op het verbeteren van de interactie tussen SketchUp & LayOut om tijd en energie te besparen. Dit betekent dat er veel minder heen en weer geslingerd wordt naar SketchUp om scenes te updaten en ervoor te zorgen dat jouw tekening perfect tot zijn recht komt.

Meer kracht om modelaanzichten aan te passen
LayOut begrijpt nu veel meer over jouw SketchUp model en wat je hebt overschreven. Dit betekent dat je nu veilig een stijl of camerahoek direct in LayOut kunt veranderen zonder per ongeluk jouw wijzigingen te verliezen.

Verbeterde aanpassing van je tekeningen
Til jouw LayOut documenten naar een hoger niveau met verschillende modellen en weergaven. Als je één SketchUp model hebt dat in meerdere viewports wordt weergegeven, kun je nu één van die viewports opnieuw koppelen aan een ander SketchUp model. Voorheen moest je viewport verwijderen, een nieuw SKP-model invoegen en al jouw schaalinstellingen en viewport-afmetingen resetten.

Looptijd: permanent
Operatingsystem: Mac O.S., Windows
Nieuw-Upgrade: Upgrade
Standalone-Netwerk: Netwerk (Multi user)
Levering: Toegangscode
Constrains: Niet beschikbaar
Dynamic Blocks: Nee
Modelleren: 3D Direct modelleren
Rendermogelijkheid: Nee
Assemblages: Nee
Verdere links naar "SketchUp Pro 2020 netwerk, upgrade, minder dan 1 jaar verlopen"
Laatst bekeken