Artikel met succes toegevoegd.

SpaceMouse Pro

SpaceMouse Pro

SpaceMouse Pro
299,00 €
361,79 € incl. btw

Levertijd 1-2 werkdagen

  • 3DX-700040

Klanten geven ons een 8,4/10
Makkelijk en veilig bestellen

De Space mouse Pro bevat een grote comfortabele handsteun en een reeks van 15 grote volledig te...meer
Productinformatie "SpaceMouse Pro"

De Space mouse Pro bevat een grote comfortabele handsteun en een reeks van 15 grote volledig te programmeren functie toetsen, waardoor je de focus op je werk kunt houden en niet de aandacht hoeft te verdelen tussen beeldscherm, muis en toetsenbord. Het versterkt de kracht van je applicatie, door automatisch de juiste commando's toe te kennen aan zijn 4 intelligente functietoetsen, terwijl een gemakkelijk  window op je beeldscherm een visueel overzicht van die functies toont. Het stelt je in staat nummerieke data direct in je applicatie in te voeren met de standaard muis in plaats van met het toetsenbord.

Met de QuickView Toetsen van de SpaceMouse Pro’s, heb je direct toegang tot 12 views, terwijl je met de makkelijke geplaatste toetsen als Ctrl, Shift, Alt, Esc, etc. tijd bespaart, door minder over het toetsenbord te bewegen.

Kenmerken en voordelen SpaceMouse Pro:
De gepatenteerde 6DoF-sensor (6-degrees-of-freedom) van 3Dconnexion. Draai op een intuïtieve en nauwkeurige manier digitale modellen in een 3D-ruimte.
Geavanceerd ergonomisch ontwerp. Op de grote handsteun met zachte bekleding kunt u uw hand comfortabel laten rusten, terwijl vijftien grote, tastgevoelige functietoetsen snel toegang bieden tot veelgebruikte opdrachten.
QuickView-toetsen. Doordat u tegelijkertijd toegang hebt tot twaalf weergaven, kunt u eenvoudiger fouten detecteren, alternatieven onderzoeken en uw werk effectiever ter beoordeling voorleggen.
Schakeltoets voor rotatie. Schakel eenvoudig rotatiefuncties voor 3D-modellen uit wanneer u alleen soepele, gelijktijdige navigatie voor pannen en zoomen nodig hebt.
Intelligente functietoetsen. De SpaceMouse Pro herkent automatisch uw toepassingsomgeving en wijst relevante opdrachten toe aan vier grote, tastgevoelige intelligente functietoetsen.
On-Screen Display. Biedt een visuele herinnering voor toegewezen functietoetsen op het computerscherm.
Wijzigingstoetsen. Snel toegang tot Ctrl-, Shift-, Alt- en Esc-toets. U bespaart dus tijd omdat u niet steeds uw hand hoeft te verplaatsen tussen de muis en het toetsenbord.
Virtueel toetsenblok. Maakt directe numerieke invoer in uw toepassing mogelijk met de standaardmuis in plaats van het toetsenbord.

 

Operatingsystem: https://www.3dconnexion.eu/operatingsystems
Levering: Fysieke levering
Vakgebied: Bouwkunde, Visualisatie, Werktuigbouwkunde
Fabrieks-garantie: 3 jaar
Verdere links naar "SpaceMouse Pro"
Laatst bekeken