Artikel met succes toegevoegd.

SpaceMouse Compact

SpaceMouse Compact

SpaceMouse Compact
129,00 €
156,09 € incl. btw

Levertijd 1-2 werkdagen

  • 3DX-700059

Klanten geven ons een 8,4/10
Autodesk Platinum Partner
Makkelijk en veilig bestellen

Dit is de eerste draadloze 3D muis ter wereld! Superieure 3D-navigatie Hoe u ook werkt met...meer
Productinformatie "SpaceMouse Compact"

Dit is de eerste draadloze 3D muis ter wereld!

Superieure 3D-navigatie

Hoe u ook werkt met 3D, een standaard muis en toetsenbord kunnen niet tippen aan de intuïtieve besturingsmogelijkheden van SpaceMouse Wireless. Met deze mooigevormde, compacte en gebruiksvriendelijke 3D-muis kunt u het model draaien terwijl u items selecteert, maakt en bewerkt met de standaardmuis. 


Draadloze vrijheid  
Voor het eerst wordt de 6DoF-sensor (6-Degrees-of-Freedom) van 3Dconnexion gecombineerd met de speciale draadloze technologie van 3Dconnexion. Hiermee heeft u de betrouwbaarheid van een bekabeld apparaat, maar dan zonder de last van kabels. Het aansluiten van de SpaceMouse Wireless kan niet eenvoudiger. Plaats de micro-ontvanger gewoon in uw pc of Mac en deze daar laat zitten. Profiteer direct van een realtime-verbinding met uw 3D-model. 


Flexibel opladen  
De batterij van de SpaceMouse Wireless gaat bijzonder lang mee (ca. een maand van 5 dagen per week, 8 uur per dag). Wilt u de baterij opladen, verbindt dan de meegeleverde micro-USB-kabel met de computer en werk dan direct door. In 2 uur is de accu weer opgeldaden. 


Stijlvol ontwerp  
Alles aan de SpaceMouse Wireless is gemaakt met aandacht voor details, van het kleine formaat en de behuizing van geborsteld staal tot en met de twee slim gepositioneerde knoppen. 


Gebruiksvriendelijk  
Met elke knop van de SpaceMouse Wireless opent u een eigen radiaal menu, zodat u met één klik op de muis toegang krijgt tot vier applicatie commando's. 


Kenmerken en voordelen  • Draai op een intuïtieve en nauwkeurige manier digitale modellen of viewports in een 3D-ruimte. Met 6DoF-sensortechnologie (Six-Degrees-of-Freedom) van 3Dconnexion®. 

  • De draadloze technologie van 2,4 GHz van 3Dconnexion zorgt voor een betrouwbare, realtime-verbinding met uw 3D-model. 

  • Met de meegeleverde micro-USB-kabel kunt u tegelijkertijd de batterij opladen en gegevens verwerken. Sluit de kabel aan en u kunt doorgaan met uw werk. 

  • Klein formaat, elegante behuizing van geborsteld staal, twee knoppen. 

  • Met elke knop van de SpaceMouse Wireless opent u een eigen radiaal menu zodat u met één klik op de muis toegang krijgt tot vier toepassingsopdrachten.

Operatingsystem: https://www.3dconnexion.eu/operatingsystems
Levering: Fysieke levering
Vakgebied: Bouwkunde, Visualisatie, Werktuigbouwkunde
Fabrieks-garantie: 2 jaar
Verdere links naar "SpaceMouse Compact"
Laatst bekeken