Laagste prijsgarantie
Onafhankelijk advies
Nederlandse support
Klanten waarderen ons met 8.5/10
Artikel met succes toegevoegd.

BricsCAD basiscursus

BricsCAD basiscursus

BricsCAD basiscursus
1.080,00 €
1.306,80 € incl. btw

Levertijd NVT werkdagen

Selectie BricsCAD Basiscursus
Resetten
Reset
** Dit is een verplicht veld.
  • TRAIN-BRCD-BAS-2D

Klanten geven ons een 8,4/10
Makkelijk en veilig bestellen

ALLE BASISKENNIS IN 4 DAGEN MET DE BASISCURSUS BRICSCAD Is BricsCAD nieuw voor je? In deze...meer
Productinformatie "BricsCAD basiscursus"

ALLE BASISKENNIS IN 4 DAGEN MET DE BASISCURSUS BRICSCAD
Is BricsCAD nieuw voor je? In deze vierdaagse basiscursus maak je kennis met BricsCAD Classic. Stap voor stap leer je BricsCAD in te stellen en aan te passen naar jouw wensen en werksituatie. Jouw trainer legt alle basisvaardigheden op een begrijpelijke manier uit. Een van de belangrijkste aspecten daarbij is de doorvertaling naar jouw dagelijkse praktijk. We streven ernaar dat jij precies dat leert, wat jou verder helpt in je werk. 

Bij het schrijven van deze basiscursus was het uitgangspunt dat jij snel en adequaat het best mogelijke rendement kan behalen. Met enig technisch inzicht kan iedereen het leren. Na 4 cursusdagen kan je gegarandeerd zelfstandig aan de slag.

De basiscursus BricsCAD duurt vier dagen. Deze cursusdagen zijn bewust over meerdere weken verdeeld. Op deze manier blijft de hoeveelheid informatie die je moet verwerken en eigen maken overzichtelijk en is er tussentijds ruimte om in je eigen werkpraktijk te oefenen. De training is te volgen in BricsCAD versie 17 tot en met 20.
Geen beschikking over BricsCAD? We stellen gratis een 30 dagen versie beschikbaar die je kunt downloaden van de website x.

Tijdens deze basiscursus BricsCAD werk je met het boek Basiscursus AutoCAD en AutoCAD LT. Dit Nederlandstalige boek ontvang je op de eerste cursusdag gratis bij de cursus.

Verdere links naar "BricsCAD basiscursus"
Advies bij aankoop
Laatst bekeken