Laagste prijsgarantie
Onafhankelijk advies
Nederlandse support
Klanten waarderen ons met 8.5/10

Producten van CADkoop

2 van 3
Geen resultaten gevonden voor de filter!
BricsCAD Online BIM cursus BricsCAD Online BIM cursus
HELEMAAL VAN DEZE TIJD: De online training BricsCAD BIM. Leer BricsCAD BIM kennen en zelfstandig gebruiken via een aantal online lessen met Nederlandstalig lesmateriaal. In 8 online-lessen van 2,5 uur per les leer je stap voor stap...
1.400,00 €
BricsCAD Online Mechanical cursus BricsCAD Online Mechanical cursus
HELEMAAL VAN DEZE TIJD: De online basistraining BricsCAD Mechanical. Leer BricsCAD Mechanical kennen en zelfstandig gebruiken via een aantal online lessen met Nederlandstalig lesmateriaal. In korte sessies van ca. 2-3 uur per les leer je...
995,00 €
BricsCAD Online Shape cursus BricsCAD Online Shape cursus
HELEMAAL VAN DEZE TIJD: De online training BricsCAD Shape. Leer BricsCAD kennen en zelfstandig gebruiken via een aantal online lessen met Nederlandstalig lesmateriaal. In korte sessies van ca. 2-3 uur per les leer je stap voor stap...
665,00 €
BricsCAD Online ondersteuning 1 uur BricsCAD Online ondersteuning 1 uur
Online Training BRICSCAD We helpen je met BricsCAD Classic, Pro, Platinum Je mist wel eens wat kennis om lekker verder te kunnen met je ideeën of ontwerp. In plaats van zelf te zoeken, vraag je de ondersteuning van een ervaren trainer....
90,00 €
BricsCAD Online ondersteuning halve dag BricsCAD Online ondersteuning halve dag
Online Training BRICSCAD We helpen je met BricsCAD Classic, Pro, Platinum Je mist wel eens wat kennis om lekker verder te kunnen met je ideeën of ontwerp. In plaats van zelf te zoeken, vraag je de ondersteuning van een ervaren trainer....
295,00 €
BricsCAD Online ondersteuning hele dag BricsCAD Online ondersteuning hele dag
Online Training BRICSCAD We helpen je met BricsCAD Classic, Pro, Platinum Je mist wel eens wat kennis om lekker verder te kunnen met je ideeën of ontwerp. In plaats van zelf te zoeken, vraag je de ondersteuning van een ervaren trainer....
560,00 €
BricsCAD basiscursus BricsCAD basiscursus
ALLE BASISKENNIS IN 4 DAGEN MET DE BASISCURSUS BRICSCAD Is BricsCAD nieuw voor je? In deze vierdaagse basiscursus maak je kennis met BricsCAD Classic. Stap voor stap leer je BricsCAD in te stellen en aan te passen naar jouw wensen en...
1.080,00 €
Daken voor BricsCAD BIM Daken voor BricsCAD BIM
Een module waarmee je eenvoudig daken kunt genereren aan de hand van enkele gegevens. De dakrand afwerking kan gekozen worden. De applicatie draait op BricsCAD BIM. - Bibliotheek met een aantal standaard daken. - Nederlandstalige...
120,00 €
Trappen voor BricsCAD BIM Trappen voor BricsCAD BIM
Een module waarmee je eenvoudig trappen kunt genereren. een mooie aanvulling op de wat beperkte module in BricsCAD BIM Deze applicatie draait op BricsCAD BIM. Gratis 30 dagen uitproberen! Laatste verbetering: trapbomen in een hoek. - Met...
120,00 €
Kozijnen voor BricsCAD BIM Kozijnen voor BricsCAD BIM
Met CTA-BIM Kozijnen kun je 3D kozijnen maken die je gebruikt in BricsCAD BIM (V20). - Aan de hand van een 2D aanzicht wordt door de applicatie een 3D kozijn gegenereerd. - Elke vorm is mogelijk. - De weergave is zoals we in Nederland...
295,00 €
RAL Classic Toolpalettes RAL Classic Toolpalettes
Heb je wel eens RAL Classic kleuren nodig in je BricsCAD tekening, dan is deze verzameling Toolpalettes de oplossing voor je. We hebben de RAL Classic kleuren voor je in Toolpalettes gezet; van RAL 1000 t/m RAL 9023. Klik op de gewenste...
78,00 €
CADkoop Pro support CADkoop Pro support
De ondersteuning geldt voor een totaal aan maximaal 60 minuten. Dit is een heel jaar geldig. Maak een ticket aan en we geven antwoord, of bellen je op bij vragen. Bij vragen over installatie en activatie helpen we je telefonisch verder...
99,00 €
2 van 3
Laatst bekeken