Laagste prijsgarantie
Onafhankelijk advies
Nederlandse support
Klanten waarderen ons met 8.5/10

De Structure Browser in BricsCAD

De Structure Browser in BricsCAD kan het leven aanzienlijk makkelijker maken. Lees er meer over in deze blog.
Hier vind je 5 shortcuts die iedere CADgebruiker wel zou willen hebben. Maar wacht,... zijn die er al?

Aan de slag met je Twinmotion licentie

Je hebt Twinmotion gekocht. Lees hier hoe je zo gemakkelijk mogelijk aan het werk kan
Deze blog wordt regelmatig aangepast, zodat je hiermee altijd jouw Twinmotion licentie kunt downloaden, installeren en activeren.
Werk je met licht gebogen of bijna horizontale lijnen, dan zie je dat ze "getrapt" zijn, in plaats van vloeiend verlopend. Er zijn toepassingen of tekeningen, waarbij dit storend is. Gelukkig hebben we een oplossing voor je.
Als je de cursor beweegt, dan gaat die vloeiend over het scherm. Geef je bijvoorbeeld een line commando, dan gaat de cursor met kleine sprongetjes. Dat hoeft geen probleem te zijn, maar kan soms lastig zijn.

De voordelen van een BricsCAD netwerklicentie

Wil je eenvoudig CAD-licenties beheren? Wil je niet voor iedere gebruiker een licentie kopen? Lees hier hoe een netwerklicentie je daarbij helpt.
Tags: BricsCAD, Netwerk
Sinds het uitkomen van de 2020-versies van de Autodeskproducten krijgen sommige gebruikers de foutmelding “License checkout timed out. What do you want to do?”. Je krijgt twee opties: afsluiten met of zonder opslaan. Deze melding krijg je elke keer als je de software opstart.

BricsCAD voor AutoCAD gebruikers

BricsCAD voor AutoCAD gebruikers helpt je bij de overstap naar BricsCAD.
Dit uitgebreide document beschrijft de details over de verschillen en overeenkomsten in gebruikersinterfaces, compatibiliteit van
DWG-bestanden.

FATAL ERROR 0x0040 met AutoCAD LT

Na een update van Windows kan een fout ontstaan: Fatal Error 0x0040 Exceprion. Je AutoCAD (LT) start niet verder op en je kunt niets meer doen. Lees hier hoe dit op te lossen is.
Je wilt weten of alle functies van bijvoorbeeld BricsCAD Classic of -Pro beschikbaar zijn op Windows, maar ook op Mac of Linux

Verschillen tussen BricsCAD en AutoCAD

Wil je een keuze maken tussen diverse CAD pakketten, dan zal je toch minstens moeten weten wat ze voor je kunnen doen. Laten we het anders zeggen, je wilt snel en effectief kunnen tekenen. Daar heb je verschillende functionaliteiten voor nodig. De vraag is dan welk pakket voldoet aan mijn wensen.

Kubity introduceert: Directe fotorendering

Kubity Pro heeft de krachtigste update tot nu toe gelanceerd! Gebruikers kunnen nu eenvoudig SketchUp en Revit modellen transformeren in een hoogwaardig, deelbaar formaat met 360-graden fotorealistische weergave. En dat in een paar seconden!
1 van 3