AutoCAD LT

"AutoCAD LT 2019 jaarabonnement", goedkoopste keuze als je de software langer dan 8 maanden gebruikt. Met automatisch verlenging, zodat je zorgeloos bezig kunt zijn met je werk.


Logo van AutoCAD LT

AutoCAD LT de 2D tekentool!

AutoCAD LT is het 2D ontwerp product voor de prijsbewuste ontwerper! Door de speciale 2D gemakkelijk te gebruiken tekentools kunt u snel en efficiënt werken. AutoCAD LT is het meest verkochte 2D Tekenprogramma en bestaat al meer dan 30 jaar. De beste keuze voor u! Autodesk AutoCAD LT helpt de professionele tekenaars om gemakkelijk nauwkeurige 2D tekeningen te creëren .

  • Productiviteit: Door de innovatieve 2D tekentools verminderd u de tijd die het kost om een taak uit voeren, hierdoor tekent u sneller en efficienter.
  • Compatibiliteit: De TrustedDWG technology zorgt ervoor dat de AutoCAD bestanden altijd uitwisselbaar zijn met andere Autodesk programma's.
  • Betrouwbaarheid: AutoCAD LT is gebasseerd op de Autodesk AutoCAD software technologie, dit platform wordt al meer dan 30 jaar gebruikt door miljoenen gebruikers.
 

AutoCAD op uw tablet of telefoon

Gemakkelijk uw ontwerpen delen, aanpassen of communiceren met klanten? Dat kan nu met AutoCAD 360 Pro. Nu gratis bij een AutoCAD LT abonnement. AutoCAD 360 Pro is eenvoudig te downloaden vanaf het Autodesk Account, de apple app store, of de google play store. Daarna kunt u AutoCAD 360 Pro activeren met uw eigen Autodesk ID.

 

Het AutoCAD LT Abonnement

De flexibele manier om AutoCAD LT te kopen is het AutoCAD LT abonnement. Met het abonnement kunt u nu heel eenvoudig en goedkoop aan de slag met AutoCAD LT. Het abonnement geeft u toegang tot de nieuwste versie van AutoCAD LT wanneer en waar u deze maar nodig heeft! Schaal eenvoudig uw licenties op of af afhankelijk van uw behoefte!

 

Wat is er nieuw in AutoCAD LT 2018

Autodesk heeft hard gewerkt aan de AutoCAD LT 2018 om u innovatieve CAD-functionaliteiten te bieden die u helpen bij het ontwerpen van de volgende aerodynamische fiets, energiezuinige woning, hogesnelheidslijn, of om het even wat u ook maar kunt bedenken!

Hier zijn enkele van de voornaamste nieuwigheden in AutoCAD LT 2018:

  • Maak en deel nauwkeurige tekeningen met innovatieve productiviteitstools.
  • Bespaar tijd en verminder frustraties met eenvoudige tools om gebroken verwijzingen naar externe bestanden te herstellen.
  • Gebruik de nieuwe SHX-tekstherkenningstool om geïmporteerde PDF-geometrieën om te zetten naar tekstobjecten.
  • Er zijn aanzienlijke verbeteringen in de softwareprestaties van AutoCAD – met name in 3D-navigatie bij het zoomen en pannen.
  • Neem de kracht van AutoCAD LT overal mee naartoe met een eenvoudig te gebruiken mobiele app (gratis beschikbaar bij een abonnement op een AutoCAD LT-product).

 

De Autodesk AutoCAD LT software zit ook in de volgende producten:


Stappenteller

Ontvang een stappenteller t.w.v. € 24,- bij deze AutoCAD LT software

Stappenteller

Ontvang een stappenteller t.w.v. € 24,- bij deze AutoCAD LT software